Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

O Φίλης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του και αποστομώνει τα ανήθικα δημοσιεύματα


 
Με μία αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει απάντησε ο υπουργός Παιδείας σε πρόσφατα «τρολαρίσματα», μιλώντας Στο Κόκκινο και την Φυλή των Φίλων του Κ. Αρβανίτη.
Στο κλείσιμο της τοποθέτησής του, όπου τόνισε ότι «η μάχη για την διαπλοκή είναι μια μάχη για το παρόν και για το μέλλον» και αναρωτήθηκε σε σχέση με το αίτημα Μητσοτάκη για εκλογές, «λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης για να ξεκινήσει η συζήτηση για την μείωση του ελληνικού χρέους, αυτή η βιασύνη ποιον αλήθεια εξυπηρετεί, σίγουρα όχι την...
χώρα», ο κ.Φίλης αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό του θέμα, το οποίο αποτέλεσε μέσο για να πληγεί επικοινωνιακά.
«Χθες είδα σε ορισμένα blog μία φωτογραφία από τη Βουλή ... όπου με εμφάνιζε να έχω κλειστά τα μάτια, λέγοντας "κοιμάται ο Φίλης στη Βουλή". Θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση, μία δημοσιοποίηση, είναι αλήθεια με κάποια δυσκολία, αλλά αναγκάζομαι. Γνωρίζουν πάρα πολλοί φίλοι -δεν το γνωρίζει η κοινή γνώμη και δεν οφείλει να το γνωρίζει, αλίμονο- ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας, λέγεται κλινική άπνοια. Κοιμάμαι με μηχανική υποστήριξη. Υπάρχουν στιγμές, όχι πάντα, όπου βαραίνω, δεν κοιμάμαι, κλείνω τα μάτια.
Είναι λυπηρό ένα πρόβλημα υγείας να αποτελεί αντικείμενο "τρολαρίσματος". Εγώ δέχομαι να γίνομαι πολιτικός στόχος για πολιτικές μου απόψεις - και γίνομαι, από πολλές πλευρές. Ακόμα και ένα μήνυμα που έβγαλα για την 25η Μαρτίου, μήνυμα ενότητας και έξαρσης της αξίας του εκπαιδευτικού και της Παιδείας στη διαμόρφωση της εθνικής και κοινωνικής συνείδησης, αποτέλεσε αντικείμενο επίθεσης, από ακραίους κύκλους, κυρίως εκκλησιαστικούς αλλά και από τη ΝΔ, κύκλους ξενοφοβικούς και της νεο-εθνικοφροσύνης. Τα δέχομαι αυτά, είναι στο πολιτικό παιχνίδι. Αριστερός είμαι, να συγκρουστούμε για ιδεολογικά και πολιτικά ζητήματα.
Αλλά ένα ζήτημα υγείας να παίρνει το χαρακτήρα μίας προσωπικής επίθεσης, είναι λίγο προκλητικό. Αναγκάζομαι να το πω δημόσια, το έχω ξαναπεί. Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί περαιτέρω η συζήτηση αυτή ... είναι λυπηρό ... δείχνει και την αδυναμία πολιτικών επιχειρημάτων των αντιπάλων», κατέληξε ο κ.Φίλης.
Alfavita.gr 
http://www.vitamelia.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/cholestea-60caps435mg/?c_id=097_ret&ap_id=v020244
 ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ, ΡΟΔΙ & BITAMINH C
Σημαντική είναι η δράση στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, του ουρικού οξέος, του σωματικού λίπους  και του καρκίνου του προστάτη.: Πατήστε την εικόνα για γνωριμία με το Προϊόν και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου