Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Tips Ομορφιάς και Περιποίησης της Επιδερμίδας

http://www.vitamelia.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/krema-rithmisis-epidermidas/?c_id=097_ret&ap_id=v020244
Tips Ομορφιάς Και Περιποίησης Της Επιδερμίδας
1. Ο λαιμός και τα χέρια προδίδουν την ηλικία. Μην ξεχνάτε λοιπόν να περιποιείστε το λαιμό σας. Οι ειδικές κρέμες μπορούν να διατηρήσουν τη νεανική του όψη. Φροντίστε το ντεκολτέ σας κάνοντας απολέπιση μία φορά την εβδομάδα και απλώνετε καθημερινά μία λοσιόν σύσφιξης, όχι μόνο στο στήθος αλλά και στο ντεκολτέ. Η καθημερινή επαφή με κρύο νερό για 1-2 λεπτά είναι απόλυτα ευεργετική.
2. Η απολέπιση, ανοίγει τους πόρους του δέρματός μας, με αποτέλεσμα τα προϊόντα περιποίησης να εισχωρούν καλύτερα στην πεντακάθαρη πλέον επιδερμίδα μας, αφού έτσι απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα που...
φράζουν τους πόρους. Επιπλέον, με την απολέπιση το δέρμα γίνεται πιο απαλό, αναπνέει καλύτερα, διεγείρει το μεταβολισμό για την απομάκρυνση των τοξινών. Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα προκειμένου να προσφέρετε στο πρόσωπό σας ολοκληρωμένη φροντίδα, κυρίως αυτή την εποχή, μετά την καλοκαιρινή ταλαιπωρία.
3. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα πρέπει να κάνετε πρωί και βράδυ καθαρισμό με ένα καλό σαπούνι, ειδικό για λιπαρά δέρματα. Αμέσως μετά απαιτείται καθαρισμός με μία λοσιόν και στη συνέχεια βάζετε μια ενυδατική κρέμα έτσι ώστε να μην τραβάει το δέρμα σας. Κάντε συχνά peeling και φροντίστε ιδιαίτερα τη διατροφή σας.
4. Κάνετε συχνά μάσκες ότι τύπο επιδερμίδας και αν έχετε. Η μάσκα ξεκουράζει την επιδερμίδα, σφίγγει τους πόρους, απορροφά τις τοξίνες του δέρματος και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας. Οι μάσκες είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στο καθημερινό σας καλλωπισμό!
5. Πάνω από όλα προσέχω τι είδους προϊόντα βάζω στο δέρμα μου. Γιατί το δέρμα δεν είναι ένα κάλλυμα που όταν δεν θα μας αρέσει θα το αλλάξουμε. Θα το κουβαλάμε σε όλη μας τη ζωή είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε. Για αυτό καλό είναι να το προσέχουμε και να το περιποιούμαστε με αγνά φυσικά , βιολογικά συστατικά. Άλλωστε η κοσμετολογία έχει προχωρήσει τόσο ώστε πλέον τα βιολογικά καλλυντικά έχουν εξίσου καλό αποτέλεσμα και ανάλογα της σύνθεσής τους πολύ καλύτερο!

Κάνετε την έρευνά σας για βιολογικά καλλυντικά και μετά δείτε και αυτό:


http://www.vitamelia.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/krema-rithmisis-epidermidas/?c_id=097_ret&ap_id=v020244

http://www.vitamelia.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/peeling-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85-50ml/?c_id=097_ret&ap_id=v020244

http://www.vitamelia.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83-50ml/?c_id=097_ret&ap_id=v020244


ΡΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Τα κείμενα είναι καθαρά πληροφοριακά και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως θεραπευτικές ιατρικές συνταγές ή ότι συνιστούν αντικατάσταση του θεράποντος γιατρού και των υποδείξεών του. Η απόφαση για τη σπουδαιότητα των συμβουλών είναι προσωπικά και απόλυτα δική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου